Der er både godt nyt og dårligt nyt for dem, der glæder sig til at se Paul Onuachu på banen i Superligaen igen. Den gode nyhed er, at det ser bedre ud for angriberen end tidligere. Den dårlige er, at han endnu ikke træner med sine holdkammerater.

Onuachu har kun spillet én kamp i foråret, det var premieren mod AC Horsens, hvor han desuden scorede. Siden har han døjet med et vrid i anklen og med problemer med både baglåret og ryggen.

Selv om det altså går bedre og bedre med ham, ved hans træner, Jess Thorup, endnu ikke, hvornår Onuachu er tilbage i kamp.

– Det begynder at lysne. Men hvor lyst det ser ud, det ved jeg ikke. Jeg er ikke fysiotereapeut, og han træner da ikke med holdet endnu, men han er godt på vej tilbage, siger Thorup til BT.

Et par gange har FC Midtjylland haft den 23-årige nigerianer med i truppen for så at si ham fra kort før kamp. Mesterskabsspillet begynder ellers i den kommende weekend, så holdet kunne godt bruge sin førsteangiber igen.

Cheftræner Thorup må desuden undvære Onuachus landsmand og holdkammerat Rilwan Hassan, hvis skadeomfang der heller ikke er noget prognose på. Holdet møder AC Horsens ude i den første kamp i slutspillet.

Velkommen til at følge vores blog for at modtage flere nyheder om billige fodboldtrøjer.

 Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


2018-04-02 22:22 Heynckes: Kender jeg Bayern-cheferne ret så bliver Lewandowski her

I den seneste tid har rygterne om at skifte for den polske angriber Robert Lewandowski taget til. Her er det med Real Madrid i førersæddet i forhold til at hente...

Onuachu er i bedring, men træner stadig alene

Der er både godt nyt og dårligt nyt for dem, der glæder sig til at se Paul Onuachu på banen i Superligaen igen. Den gode nyhed er, at det ser...

Loew: Målet med Tysklands verdensmesterskab er at vinde mesterskabet

Ifølge tyske lokale medier rapporterede den tyske coach Loew i et interview om den kommende nationale liga. Han sagde, at det tyske hold ikke er bange for at møde en...