Athletic Bilbao angriber Llorente fandt dog netværket Real madrid fodboldtrøje to minutter i ekstra tid

Et skadetidsmål fra erstatning Fernando Llorente reddede Spanien rødmer på lørdag med en sidste sejr 3-2 sejr over Saudi-Arabien i en før-World Cup-venlig her.

Saudierne havde taget overraskelsesledningen over de europæiske champions, da Osama Hawsawi fandt nettet med et hovedstød i det 16. minut.

Spanien hældte i angreb med David Villa (30) og Xabi Alonso (58), der sætte Vicente Del Bosques side tilbage i kontrol, før en Mohammed Al-Sahlawi-udligner så ud til at forstyrre et hold, der er blandt verdensmesterskaberne.

Athletic Bilbao angriber Llorente fandt dog netværket Real madrid fodboldtrøje to minutter i ekstra tid for at give Del Bosques side en sejr i den første af tre venskabskampe forud for VM-finalerne.

“De (Saudis) spillede godt. Vi var trægte i vores boldhåndtering. Hvis vi var mere opmærksomme, kunne vi have vundet med en større margen, “sagde Del Bosque.

Saudiarabiens portugisiske træner Jose Peseiro tilføjede: “De fortjente at vinde. De havde flere chancer, og vi havde brug for lidt held. ”

Midtbanespiller Xavi Hernandez sagde, at Spanien Fodboldtrøjer Børn fandt deres rytme to uger før VM.

“Holdet følte sig godt sammen trods at de havde to mål,” sagde han. “Disse spil er gode til at finde vores rytme.”

Spanien havde domineret tidligt spil med Sergio Ramos på hjørnet lige efter 13 minutter.