Billige Fodboldsæt Børn Fluminense fortsatte deres 100% start

Billige Fodboldsæt Børn Fluminense fortsatte deres 100% start til Copa São Paulo 2013, da deres unge side sikrede en 2-0 sejr over Mineiro minnows Itaúna.

I en ende-til-ende første periode var hver side ikke i stand til at skære klare muligheder foran målet. Fluminense havde hovedparten af ​​besiddelsen, men kunne ikke sammenføje sammenhængende angrebende bevægelser.

Efter pausen fortalte Rio de Janeiro’s besiddelse, da de tog føringen tidligt i anden halvdel. Imponerende backback Pablo dampede fremad til højre og krydsede Biro Biro for at komme hjem.

Målet sluttede kampen som en konkurrence, med Fluminense aldrig rigtig bekymret i forsvaret.

Billige Atletico Madrid tøj til børn De fortsatte dog at kæmpe i angrebsområder, og det var kun i de sidste øjeblikke, at fremad Biro Biro var i stand til at tilføje et sekund efter at have udvist glimrende tæt kontrol fra en loftet gennem bold.

Kampens mand: Pablo (Fluminense) – En vidunderlig præstation fra højre ryg, hvis fremspring løber fremad, forårsagede Itaúna alle mulige problemer. Lang, hurtig og stærk, fuldbacken ser ud til at få alle de naturlige attributter til at lykkes, såvel som god teknik. Bidrog til en hjælp til hans sides åbningsmål.