Billige fodboldtrøjer salg Real Madrid bookede deres plads i næste

Billige fodboldtrøjer salg Real Madrid bookede deres plads i næste runde af Copa del Rey med en 3-1 sejr over Alcoyano.

På trods af modstand i den lavere liga, gik Los Blancos-cheftræner Carlo Ancelotti med en stærk line-up, da målmand Andry Lunin og Mariano Diaz var de eneste ikke-regulære i holdet.

Eder Militao åbnede scoringen for gæsterne i det 39. minut, men værterne slog tilbage gennem Dani Vega lige efter timen.

Marco Asensio genoprettede imidlertid Reals 10 minutter senere, før et selvmål fra Jose Juan afsluttede sejren for Ancelottis anklager.

Linares Deportivo 1-2 FC Barcelona

Barcelona overlevede en forskrækkelse i ottendedelsfinalen efter at være kommet bagfra for at besejre tredjerækkens outfit Linares Deportivo.

Dani Alves spillede sine første optrædener, siden han gensignerede for klubben på en gratis transfer, mens Ferran Torres endnu ikke er registreret,

Hjemmeholdet tog en overraskende føring efter 19 minutter, hvor Hugo Diaz skød forbi andenvalgsmålmand Neto efter at være blevet sat op af Fran Carnicer.

Ousmane Dembele, Gerard Pique og Frenkie De Jong blev introduceret i anden halvleg, da Xavi Hernandez forstærkede sit hold for at undgå et chok.

Ændringerne gav pote, da Dembele bragte Barcelona udligning i det 63. minut, ronaldo fodboldtøj før Ferran Jutgla fik det andet mål i de seks minutter senere, som viste sig at være vinderen.

Her er 20 spillere, hvis kontrakt udløber ved udgangen af ​​sæsonen 2021/22!