flere af deres bedste spillere i Billige Fodboldsæt Børn Beira-Rio på grund

Fluminense forbliver stadig ubesejret i Campeonato Brasileiro efter at have spillet en 1-1-træk med lokale rivaler Botafogo på Engenhão.

Tidligere Lyon-fremad Fred gav theTricolor Cariocathe føringen i 53. minut, men Andrezinho nettede udliggeren tretten minutter senere.
Internacional og Santos spillede en goalless draw i Porte Alegre.

Begge sider kunne ikke markere flere af deres bedste spillere i Billige Fodboldsæt Børn Beira-Rio på grund af skader og internationale opkald.

Cruzeiro led deres tredje på hinanden følgende nederlag i hænderne på Grêmio i Minas Gerais.

Tidligere Wigan Athletic fremad Marcelo Moreno gav gæsterne føringen i 25th minutter før Kleber gjorde det 2-0 tre minutter senere.

Moreno fandt målet igen lige efter timemærket, hvilket betyder, at Wellington Paulistas omregnede straf i stoptiden tælles for ingenting for Cruzeiro.

Efter at have tabt til arch-rivaler Fluminense i sidste weekend, kom Flamengo tilbage til vindende måder ved at besejre Bahia på Pituaçu.

Rubro-Negro tog føringen gennem Hernane’s 30thminute strejke, men deres Billige Atletico Madrid tøj til børn tidligere stjerne midtbanespiller Kleberson udlignet syv minutter senere.

Halvvejs gennem anden halvleg nikede Renato Abreu vinderen fra straffesparken, efter at Ibson blev truet over af Fabinho inde i kassen.

Vasco hoppede op til anden efter deres 1-0 sejr over kælderen drenge Atlético Goianiense i Rio de Janeiro.

Det eneste mål for spillet kom i 14th minutter fra Gabriel, der uheldigvis slog Alecsandros hovedstød i sit eget net efter et frispark taget af Juninho.

De nykronede Copa do Brasil-mestere Palmeiras spillede en 1-1-træk med deres lokale rivaler São Paulo på Arena Barueri.

Luis Fabiano gav gæsterne føringen i 12thminute før Mazinho led i udliggeren ni minutter fra tiden.

Resultaterne betyder, at São Paulo falder ned et sted til femte, mens Palmeiras forbliver i 19th position.

Sport Recife klatrede op til ellevte efter deres 2-1 sejr mod Portuguesa i Recife.

Hjemmets side tog føringen gennem Henrique’s afbøjede strejke i 15 minutter før Gilberto gjorde det 2-0 otte minutter senere.

Moisés trak en tilbage til Portuguesa halvvejs gennem anden halvdel, men til sidst viste det sig kun at være trøst.