I den seneste tid har rygterne om at skifte for den polske angriber Robert Lewandowski taget til. Her er det med Real Madrid i førersæddet i forhold til at hente Bayern München-spilleren til klubben.

Men hvis man spørger Bayern-træner Jupp Heynckes, så kommer det ikke til at ske. Det fortalte han til pressemødet forud for klubbens Champions League-kamp mod Sevilla.

– Rummenigge talte om det i sidste uge og var meget klar omkring det, lød det fra Heynckes, der tilføjede følgende:

– Som jeg kender Hoeness og Rummenigge (begge direktører i Bayern München red.), så er der ingen chance for, at Real Madrid vil kunne købe Lewandowski for den kommende sæson, siger Bayern-træneren.

Robert Lewandowski har i denne sæson lavet 35 mål i 38 kampe i alle turneringer, og er dermed godt på vej til at score over 40 mål, som han ligeledes har gjort i de to seneste sæsoner for de tyske mestre.

Bayern München og Lewandowski møder tirsdag aften Sevilla på udebane klokken 20.45, og den kan ses direkte på TV3 Sport.

Velkommen til at følge vores blog for at modtage flere nyheder om fodboldtrøjer med navn
.

 Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


2018-04-02 22:22 Heynckes: Kender jeg Bayern-cheferne ret så bliver Lewandowski her

I den seneste tid har rygterne om at skifte for den polske angriber Robert Lewandowski taget til. Her er det med Real Madrid i førersæddet i forhold til at hente...

Onuachu er i bedring, men træner stadig alene

Der er både godt nyt og dårligt nyt for dem, der glæder sig til at se Paul Onuachu på banen i Superligaen igen. Den gode nyhed er, at det ser...

Loew: Målet med Tysklands verdensmesterskab er at vinde mesterskabet

Ifølge tyske lokale medier rapporterede den tyske coach Loew i et interview om den kommende nationale liga. Han sagde, at det tyske hold ikke er bange for at møde en...